4. jan. 2012

SELF-IRONY

Ja, det er så mig. Mig, når jeg har det sjovest, hahaha. Åh, hvor er jeg dog grim at se på! Men jeg tror virkelig selvironi er en god ting. Længe har jeg været lettere besat af antal 'likes' på Facebook, og det er virkelig irriterende, at jeg går op i noget så dumt. Det føles befriende at lægge et så åndssvagt billede ud som dette. Det er mit nye profilbillede på Facebook, og jeg elsker at folk kan se hvor åndssvag jeg dog kan være! Eller faktisk er hele tiden - bortset fra mine tidligere profilbilleder på Facebook. 

Er jeg den eneste, der tænker så meget over 'likes' på Facebook?

10 kommentarer:

 1. Fedt indlæg! Og nej, det er du virkelig ikke, det er som om det er blevet noget med at man skal ha' mange likes, ellers er man ikke god nok, hvis du forstår :-)
  Lucca,
  luccaharbo.blogspot.com <3

  SvarSlet
 2. Lækker blog du har dig - med fede indlæg og din ande blog med historier mv er meget betagende.

  Jeg selv har lige lavet en ny blog som jeg kommer til at bloge om mit liv.. kig forbi hvis det frister!:)

  /mia

  http://miaoestergaard.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Nej det er du overhovedt ikke! Sådan har jeg det også... Jeg har det i en så stor grad lige for tiden at jeg sletter mine profilbilleder hvis der er under 5 "likes" :-/ Det er åndsvagt!!

  SvarSlet
 4. Der er virkelig nogle, der går aaalt for meget op i likes. Men jeg kan heller ikke lade være, med at blive smigret for hver "like", selvom jeg faktisk helst vil være ligeglad. Utroligt, så meget facebook fylder i ens hverdag!:)
  ---
  Du skulle helt sikkert kigge forbi 'Kaffekunsten', det er såå hyggeligt!

  SvarSlet
 5. Self. er det altid dejligt når folk 'liker' det man skriver el. de billeder man lægger ud, for det gir' jo et el. andet selvtillidsboost. Men det er ikke altid jeg tænker vildt meget over det, det svinger lidt. Men du er stadig ikke den eneste ;-)
  -Sjovt billede btw.
  //Thit

  SvarSlet
 6. elsker bare din blog, den er super fed!
  btw. tusind tak for kommentaren på vores blog!

  Knus Maria
  http://wardrobebyfashionistas.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Årh, kender det alt for godt, det med likes! Hvis jeg ikke får nogen likes til en status indenfor kort tid sletter jeg den, for man ser så loner-agtig ud! :-D Hahaha. Og eeeeej, jeg kan ikke stoppe med at grine af det billede... ARGHHHH!!! Du er så sød :-D Hahaha!

  Og ja, selvironi er en fantastisk egenskab, som jeg dog desværre ikke besidder i særlig høj grad. Men det er bestemt noget man kan og bør arbejde på, for det gør livet meget lettere på mange områder!

  SvarSlet
 8. Jeg kender alt for godt det med likes. Var også selv besat, men det er jeg heldigvis ikke længere. Nu må folk like det, hvis de kan lide det. Super sjovt billede. Jeg døde af grin, da jeg så det. Kram

  stephanieanneyoung.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Jeg synes det er så fedt, når folk de bare 'skiller' sig ud, med lidt anderledes billeder. Jeg synes ærligtalt også at det med antal 'likes' fylder meget for tiden. Jeg ville ønske jeg også bare kunne være 100 % mig selv, men der er selvfølgelig en lille del af mig, som holder mig lidt tilbage. Men jeg synes det her billed er SÅ fedt!:-)

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare dejligt at se alle jeres søde kommentarer! Vi er vist allesammen ret enige om, at vi tænker ret meget over de der 'likes' - om vi vil det eller ej.

  Og tusind tak for de fine kommentarer om bloggen og billedet!

  SvarSlet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!