18. feb. 2012

ROMANTIC OR REALIST?

Romantiker?

Realist?

Eller begge?
Valentins Dag fik mig til at sætte spørgsmålstegn ved det at være romantiker eller realist. Hvad er jeg?

Romantiker Jeg synes, det er supercharmerende, hvis en fyr overrasker med en blomst en dag eller køber chokolade. Men jeg tror mere på de små ting, som for eksempel at tage éns tallerken efter aftensmaden. Okay, måske ikke det bedste eksempel, men jeg tror I kan følge mig. Det er sådan nogle små ting, små handlinger man gør for hinanden, som jeg synes er virkelig dejlige og romantiske. Det 'andet' kan godt blive for meget og for overfladisk, føler jeg.
Så på en måde er jeg vel en smule romantiker.

Realist Jeg vil så nødig være kynisk, som Miranda i Sex and the City, men jeg tror bare ikke på 'den eneste ene' - jeg mener at man gennem sit liv kommer til at elske mange - og ikke bare én eneste. Jeg har fuldt ud respekt for dem, som finder en 'higschool kæreste' og ender med at tilbringe resten af livet med dem - og jeg har ikke selv opgivet tanken om dette. Men jeg synes alligevel, at livet skal være spændende, og 'til døden os skiller'? - Det lyder bare for ensformigt. Dvs. jeg tror ikke på ægteskab. Jeg har det sådan, at hvis jeg har en kæreste til den tid, som gerne vil giftes - ja, så hvorfor ikke? Men hvis det stod til mig, så ville det være 'vi har det godt, som vi har det nu' eller bare en hurtig tur på Rådhuset og så ellers have en fest med familien og de nærmeste.
Så jeg er måske nok mest realist. Dog vil jeg sige, at jeg stadigvæk er lidt en blanding, da jeg absolut ikke hader romantik, og føler at jeg har brug for den en gang imellem.

Hvad er I? Romantiker, realist eller lidt af hvert?

8 kommentarer:

 1. Det er faktisk et super godt indlæg, som får en til at tænke lidt over ting, man måske ikke rigtigt har skænket en tanke før. Jeg tror egentlig, at jeg er 90% romantiker og 10% realist :-D Jeg går stærkt ind for ægteskab og til døden os skiller! :-)

  SvarSlet
 2. Hmm, jeg tror måske at det også handler om situationen. Men jeg tror jeg er 70% romantisk og 30% realist. jeg står også 100% på ægteskab, men ikke noget med en GIGA party. Bare nære venner og familie.
  Jeg har tænkt på det noget før. Vi har nemlig snakket om det i folkeskolen.

  SvarSlet
 3. Virkelig, virkelig hyggelig blog du har dig! Bliver nødt til især at rose dine billeder, det gør du godt nok godt! :-) Har tilmeldt mig som fast læser nu.

  Lejla // www.llejlla.blogspot.com - tag endelig et kig!

  SvarSlet
 4. Hej!

  Jeg regner med min kommentar bare bliver begravet i mængde af andre der vil lave reklame for deres blog. Men jeg vil virkelig gerne nå ud til så mange som muligt, så jeg tager chancen alligevel. Vil du ikke være sød at tage et smut forbi min hjemmeside, og læse 'Min Historie' - som er det øverste indlæg på siden. Hvis det er noget, som rør dig, eller får nogle tanker igang, må du meget gerne skrive en mail. Og jeg ville sætte stor pris på, hvis du gad dele den på enten din blog, eller på facebook. For jeg vil rigtig gerne - virkelig komme ud med mit budskab!

  Kys, kram & varmehilsner,
  Jonas
  www.justaboy.dk

  SvarSlet
 5. Jeg er realist. Jeg er ikke romantisk anlagt, og kommer nok ikke til at være det. Desværre. Jeg gad virkelig godt at være den der tror på kærlighed og virkelig bare fandt the one, men der tager min kedelig fornuft over og siger ''tag dig sammen Maja''... Det er nu egentligt også okay. Jeg vil 10 gange hellere have en der hælder vand op i mit tomme glas, end en der kommer med blomster og chokolade. I min verden er det mere romantisk at få mig til at smile en at give mig materielle ting.

  SvarSlet
 6. Anna: Dejligt! Det synes jeg ikke man ser så ofte mere.. :-) Og godt du kan lide det!

  Zaynab: Som jeg også sagde til Anna; det synes jeg ikke man ser så ofte! Men det er rart at vide, at I er derude, høhø ;-)

  Lejla: Tusind tak for de dejlige komplimenter! Det varmer ekstremt! Kigger selvfølgelig forbi :-)

  Jonas: Jeg har læst hele din historie nu!

  Maja: Helt enig!!!!

  SvarSlet
 7. Hmmm det er jo store spørgsmål :/
  jeg er faktisk meget enig med dig, Sofie.
  Dog kan jeg godt lide tanken om at man alle har eb 'eneste ene' -eller én man utrolig godt passer sammen med - men samtidig tror jeg ikke specielt på ægteskaber..hmm ;)

  //Ida
  www.mieidablog.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Lyder som om vi har det nogenlunde ens :-) Noglegange synes jeg nemlig også, det er en meget rar tanke det, at der skulle findes en eneste ene osv. Men for mig holder det bare ikke i længden.. :-)

  SvarSlet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!