17. mar. 2012

JOB INTERVIEW

Som I måske har læst i et af mine tidligere indlæg, skulle jeg til jobsamtale hos Baresso. Det gik ikke helt som forventet, og i dette indlæg vil jeg forklare detaljeret om samtalen.

Tirsdag havde jeg en tid 19.00. Jeg mødte op et kvarter for tidligt og blev bedt om at vente. Så jeg ventede og ventede og ventede. Intet skete og jeg begyndte at blive lidt suspekt. Jeg hev fat i en af medarbejderne og spurgte om chefen stadigvæk havde gang i en anden samtale. Det viste sig at der var gået kludder i det hele, og at ingen havde fortalt chefen, at jeg var kommet. Så hun troede bare, at jeg ikke var dukket op. Hun undskyldte meget for rodet og bad mig komme igen næste dag.

Onsdag kom jeg kun fem minutter før tid - ingen grund til at begå samme 'fejl' som dagen før. Chefen var super sød og smilende - og ligeså var jeg. Samtalen forløb fint og jeg fortalte lidt om mig selv, hvorfor jeg havde søgt osv. Chefen fortalte mig om de opgaver det ville indebære at arbejde på Baresso. Da vi havde snakket i et kvarter/tyve minutter forklarede hun, at om en uge ville jeg blive ringet op hvis jeg var godkendt eller få et brev med afslag. Sådan er proceduren normalt - men med mig var det en undtagelse. Jeg blev godkendt med det samme og ringet op lidt efter af chefen for den lille Baresso på Vesterport. "Kan du komme til samtale i morgen?" - Helt sikkert!

Torsdag begyndte jeg at blive lidt nervøs. Hvad nu hvis jeg ikke får jobbet? Hvad nu hvis jeg faktisk gør? Jeg mødte fem minutter før tid, og fem minutter senere var jeg på vej ud igen. Jeg havde fået jobbet.

Jeg starter på tirsdag og jeg glæder mig sådan til at blive skide god til at være aspirant og modtage min første løn og og!

(Billedet er forresten lånt fra Barreso. Hvis jeg bliver bedt om at fjerne det, vil jeg gøre det)

5 kommentarer:

 1. Fedt! Tillykke med dit nye job! :)

  www.spreadhappiiiness.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tillykke med Jobbet :D
  er tit på den baresso, kommer da og hilser hvis jeg ser dig der en dag :)

  Bella // bellakeller.blogspot.com

  SvarSlet
 3. by the way så har jeg sat din blog på min favoritliste :)

  SvarSlet
 4. by the way så har jeg sat din blog på min favoritliste :)

  SvarSlet
 5. Sofie: Tak! :-D

  Bella: Det lyder super, og tak! :-D
  Ej, hvor dejligt - du smigrer. Har ikke lige fået klikket mig ind på din blog endnu - travlhed længe leve -.-

  SvarSlet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!