16. okt. 2012

I AM A WRITER




Jeg nyder efterårsferien og det overskud, som følger med. Jeg bruger mine morgener på at skrive. Har jeg nogensinde nævnt, at jeg vil være forfatter engang?

I hverdagen synes jeg, at det er rigtig svært at finde tid til at skrive. Hvis ikke tiden er der, bliver jeg bare stresset, og det jeg så ender med at få ned på papiret bliver noget værre vrøvl, og jeg ender med at slette det hele igen. Derfor nyder jeg, at min kæreste er i New York, og jeg har så meget tid til mig selv

For tiden arbejder jeg med noget, som gerne skulle ende ud i en slags roman. Dvs. vi snakker ikke en novelle, som (oftest) kun strækker sig over et par dage. Nej, vi snakker noget, der gerne skulle kunne blive en dejlig, tyk bog. Jeg har tænkt mig i at gå fuldstændig i dybden med ALT denne gang. Jeg har fundet min hovedkarakter, og jeg er i fuld sving med at brainstorme over hende. Jeg kan afsløre overfor jer, at det er pige, som skal være omkring de 18-19 år. Hendes største hemmelighed er, at hun som yngre blev misbrugt af hendes far. Historien skal så handle om hendes kamp for at blive tryg ved at være sammen med en fyr. Det er altså sammen meget groft sagt, men det hele skal I jo ikke have foræret!

Hvordan lyder det, synes I? Har I nogle gode idéer eller forslag?

Desuden kan jeg selv komme med et lille tip: Jeg får sådan cirka al min inspiration og motivation gennem musik. Derfor har jeg fundet noget musik på Spotify, og lavet en playliste specielt til denne her historie. Hvis du har fundet en kunstner, som har lige den rette lyd, så gå ind under "related artist", og det kan være du finder andet guld, der kan inspirere dig!

8 kommentarer:

 1. Det lyder ret fantastisk, altså!
  Hvis du følger med i Desperate Housewives, kan du måske blive lidt inspireret af Gabrielles historie :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Nu får vi jo se ;-)
   Åh, det gjorde jeg engang! Men desværre ikke længere..

   Slet
 2. Det lyder rigtig spændende! Håber du får skrevet den færdig, den skal nok blive god :)

  SvarSlet
 3. Keep on writing girl!
  Vil med glæde læse din lille roman. :-)

  SvarSlet
 4. Er lidt sent ude her, men er lige tilfældigvis faldet over din blog her til aften.
  Egentlig vil jeg bare lige sige thumbs up til skrivningen og det, at du står ved det. Ikke fordi det er noget at skamme sig over, men det er ikke normalt, at unge på vores alder står ved det. Der hviler utroligt nok en skam over at sige, at man skriver. Hvorfor mon?

  Nana Maria // http://nanamariao.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om jeg synes, at der ligger en skam over det.. Men jeg skammer mig i hvert fald ikke! Det er super lækkert, synes jeg! :)

   Slet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!