27. jul. 2012

OUTFIT
skjorte - Episode (Roskilde Festival) // bæltetaske - Wasteland // shorts - Ichi // sko - Converse (købt i Episode) // solbriller H&M // læbestift - Chanel
For tiden har jeg arbejdet rigtig meget, og sagt farvel til min kæreste i 12 dage. Skønnerten kommer hjem lørdag, og jeg glæder mig så inderligt til at se ham igen!

Jeg har sådan haft brug for forandring - og når først jeg sætter mig for noget, så bliver det ført ud i livet! Gerne to dage efter, jeg har besluttet mig. Dipdye blev det! Fik farvet håret rødt igen og bleget spidserne - dette blev så resultatet. Hvad synes I om resultatet og om dipdye generelt?

Men, men, men en ny frisure var ikke nok. Jeg har desværre på tage min elskede øjenbrynspiercing ud, da den havde gnavet sig virkelig meget ud af huden og det var ikke kønt. MEN jeg savner den som en gal, og jeg ser helt forkert ud - it will be back as soon as possible! Promise. 
Nu jeg havde mistet den, måtte jeg jo anskaffe mig nogle andre piercinger. Så jeg tog ind til City Piercing tæt ved Nørreport og fik to nye huller i ørerne! Og lige tre, dejlige ringe med i købet. Jeg måtte slippe 840 kroner, hvilket faktisk var med rabat. Men det var det værd!

Har I selv nogle piercinger? - Hvor får I dem lavet?
Hvad synes I om min forandring? 

24 kommentarer:

 1. Hvor er dit hår flot, og hvor er du flot! Det er én af de flotteste dip dye resultater jeg har set, for hvor ser det bare godt ud med dit røde hår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Iiih tusind tak søde Emma! Du gør mig helt glad :) iiih

   Slet
 2. Ej hvor er dit hår blevet flot! virkelig fedt!!! :)))))

  - Love Sara

  SvarSlet
 3. Dit hår er blevet rigtig flot! I venstre øre har jeg en outer conch, en anti-tragus, en snug og to almindelige huller. I højre øre har jeg en tragus, anti-helix, en rook, en inner conch og tre almindelige huller. Har også altid elsket din øjebrynspiercing, så godt du får den igen! Min arbejdsplads tillader ikke piercinger i ansigtet, hvilket jeg virkelig synes er ærgerligt, men jeg elsker sgu mit arbejde for højt til at ville give det op for en piercing. Ellers ville jeg nok gerne have en medusa. Eller måske én i næsen! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og så var det der, man stod lidt af.. Det var mange piercinger xD Har du billeder af dem? Kan genkende nogle af navnene, og det lyder rigtig fedt! Ville meget gerne se :)
   Ja, det er lidt besværligt det med arbejdspladser og deres holdninger til piercinger.. øv

   Slet
 4. Jeg kan det pis med at tage billeder! :p
  Du ser goooodt ud, Sofie! :D

  //Marchen
  - Kan du sende nogle af de andre billeder vi tog? :)

  (Tredje gang jeg skriver det, fordi den siger "google konto" (altså som man skriver fra), og jeg glemte at skifte det til Anonym de to første gange)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellers kan jeg bare tage min eksterne harddisk med på et tidspunkt, og overfører dem på den måde, det er både nemmere og hurtigere

   //Marchen
   (glemte det eder manme igen, det med at sætte den til anonym (og nu hedder det manme), og var lige ved at gøre det igen igen)

   Slet
  2. OH NO IT DIDN'T! S laver den eder manme lort, og gider ikke at udgive kommentaren! eller hvad man siger!
   Men jeg skrev: (hvad skrev jeg egentlig?.. Nå ja!)
   Ellers kan jeg (husker lige at skifte til Anonym) tage min eksterne harddisk med på et tidspunkt, og overfører den på den måde, det er hurtigere!
   (og da jeg skrev kommentaren glemte jeg også at skifte til anonym)

   tihi, wi sjes

   //Marchen

   Slet
  3. Hahaha Marchen din klaphat xD Har selv prøvet det før, hvor den så ikke skriver det - det er bæ. Mylderbæ, endda.

   Men okay, lad os bare sige det! :-D

   Slet
 5. hold nu op, hvor er dit hår lækkert!! Har du selv haft gang i pensel og hårmaling eller har du været hos frisøren? Du kan virkelig bære looket; solbirllerne, skjorten, piercingerne, det hele! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak - hvor er det bare skønt at høre! :-D
   - Jeg har været til frisøren en aften, hvor en elev har lavet alt det hårde arbejde. Det tog så også ret lang tid, men det kostede mig ikke en skid og eleven fik øvelse - så det er jeg meget tilfreds med! :-D

   Slet
 6. Lige siden jeg så det på instagram har jeg flittigt været forbi for at se om der mon skulle komme flere billeder af det herinde. Jeg er nemlig helt pjattet med det og kan slet ikke få nok! Dine nye piercinger ser også super godt ud!

  Jeg har en tynd guldring i næsen og en helix i mit højre øre. Derudover har jeg et almindeligt hul i venstre øre og to i højre. Jeg vil meget gerne have flere i ørene, men jeg kan bare ikke rigtig beslutte mig for hvilke da der er alt for mange jeg gerne vil, og det vil blive alt for meget med alle sammen!

  Ps. du er gudesmuk!

  // Marie

  marieboeving.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tusind tak Marie! Hvor er du sød, altså :)
   ja, har ikke været den bedste til at passe bloggen på det seneste, desværre :-/

   Er der kugle i din næsepiercing - ja ikke? Synes jeg, jeg har set!
   Ja det er lige med at sætte sig ned og få bestemt noget - plus at kigge på priser - hvis ikke man laver dem selv, selvfølgelig!

   Åh <3

   Slet
  2. Altså den første jeg havde var ret stor også med en stor kugle, som jeg i de tre første uger ikke måtte sætte op i næsen. Jeg har haft fire forskellige slags i alt. Den jeg har nu er en tynd guld en. Bare sådan en man hiver fra hinanden, men der er også en lille kugle på som stopklods, men den sætter jeg bare inden i næsen så man ikke kan se den :-)

   Det er rigtigt, ja, det kan hurtigt blive en dyr hobby! Jeg tror også lige jeg hellere må vente lidt til jeg (forhåbentlig) får nogen penge på et tidspunkt ;-)

   Slet
  3. Aaah, smart nok! :-)
   Har lige fået løn - oh no!

   Slet
 7. Shit hvor ser det godt ud til dig !
  Du ser jo stjernelækker ud på billede nr 2 !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ååårh, tak Sofie! Hihi bliver helt forlegen :-P

   Slet
 8. for sevan det er noget lækkert hår! Virkelig smukt! Jeg har selv afbleget mine spidser. Jeg har dog helt naturligt blond hår, men spidserne er platinblonde. jeg elsker dip dye (har det jo selv, hæhæ! ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maja! Fungerede det godt at gøre det selv? Turde ikke! I hvert fald ikke første gang jeg skulle have noget med afblegning at gøre..
   Ej det lyder lækkert! Kan man se forskellen godt? Det gad jeg virkelig godt se - lyder rigtig interessant! Har du et billede? :)

   Slet
 9. Nederen det med din piercing, syntes den klædte dig vildt godt! - er også blevet lidt hooked på tanken om at få en selv.. lige et hurtigt spørgsmål; syntes du det gjorde meget ondt at få det lavet? og har du nogle råd ang. processen med at få det til at fungere osv?
  xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Savner den! Lyder spændende! Ring eller stav? :)
   Nej, det syntes jeg ikke.. Det handler bare om at slappe af og tage dybe indåndinger, så gør det slet ikke ondt. Du bliver dog øm bagefter, men det er jo sagtens til at leve med!
   Ja - ikke begå den samme fejl som mig! Sørg for kun at rense den i 7-10 dage med klorhexidin (er ikke sikker på om det er forskelligt fra hvilken piercing det er, men fik dette at vide med de nye huller). Derefter kan du rense den med nogen intimsæbe. Hvis du bliver ved med at rense den med klorhexidin vil der blive ved med at dannes sårvæske og såret vil ikke hele. Og så vil din krop udstøde det ukendte - altså piercingen - som det skete med mig. Den gnaver sig simpelthen ud. Og sørg også for at undgå stød og at hive i den og sol. Og så tror jeg næsten ikke, jeg kan sige mere om det :)

   Slet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!