28. feb. 2014

I DREAM TO BECOME


Du kender nok serien Sex and the City og den karakteristiske Carrie Bradshaw. Jeg er kæmpe sucker for serien, og jeg ser lidt Carrie som mit idol. Hendes glamourøse og dog til tider problemfyldte liv virker så tiltrækkende på mig, og specielt er jeg optaget af hendes plads ved vinduet, hvor hun sidder og skriver på sin klumme.

Dette indlæg skulle i grunden ikke handle om serien, men om hvorfor jeg netop higer efter at leve Carries liv. Jeg selv stræber efter at blive forfatter en skønne dag, og den måde som Carrie tænker og skriver på er meget lig den stil, jeg indtil videre gør mig i.

Jeg har et specielt billede i hovedet, om hvor jeg gerne ser mig selv i fremtiden, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg bor i en lejlighed på Vesterbro. Forårssolen strømmer ind ad mit vindue og lyset reflekteres på mine hvide vægge. Jeg kigger ud og ser menneskerne, som i dagens anledning har begivet sig ud på torvet for at nyde det dejlige vejr. Jeg sidder i min forfaldne vindueskarm og nyder lyden af fuglekvidren, mens jeg ryger en smøg. Kaffen damper og holder mig vågen og varm. Jeg er inspireret og har stor succes med min skrivning. Det er en dejlig dag, det er et dejligt liv. 
________________________________________________________________________________________________________________________________________

You might know the Sex and the City series. I look up to Carrie Bradshaw and her way of living. I especially enjoy her spot by the window – this is where she writes her column for the newspaper. I dream to become a writer and Carrie Bradshaw is somehow my idol.

6 kommentarer:

 1. Lyder også som en god drøm at have :) Held & lykke med den!

  SvarSlet
 2. Jeg har det præcis på samme måde, hun er så utrolig inspirerende! :)
  http://mylifeintheshadow.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hun virkelig! Dejligste serie og karakter!

   Slet
 3. Dejligt indlæg, og ja Carrie er bestemt en karakter man kan relatere til :-)

  knus hvidbrunette.blogspot.dk

  SvarSlet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!