30. maj 2012

BREASTS

Alle billederne er lånt fra Google
Her for tiden har jeg grublet lidt over bryster; hvad det er for nogle, hvordan "burde" ens bryster se ud, hvordan vil man have sine bryster skal se ud, og hvordan ser mine egne bryster ud. Er jeg tilfreds med hvordan mine bryster ser ud?

Jeg fandt nogle forskellige billeder fra Google og samlede det til en collage (og redigerede hele collagen så den blev sort/hvid). Der er lidt af hvert, nogle store bryster, mellem og små. Jeg ligger helt klart i den lille ende.. Sådan har det altid været, og jeg har altid haft det lidt besværligt med mig selv om min krop. Men det er ikke det, jeg vil fokusere på i dette indlæg. 

Silikone er ikke noget, jeg er synderligt glad for. Og dog, det kommer virkelig meget an på, hvordan resultatet er blevet. Jeg elsker at muligheden er der, for hvis nu man har stor størrelsesforskel eller har haft brystkræft, eller bare dårligt selvværd - så er det super, at et indgreb som dette kan hjælpe én. Men hvis man tilgengæld får lavet unaturligt store bryster, som fx Linse Kessler eller Pamela Anderson, så synes jeg det går hen og bliver knap så lækkert. Man er selv herre over sin krop, så derfor synes jeg egentlig kun at det er fair, at man selv bestemmer om man vil have silikone eller ej. Men jeg må indrømme, at jeg nok foretrækker uden.

Bittesmå bryster kan klæde nogle, synes jeg. Tag nu fx Danmarks stolthed, Freja Beha. Det klæder hende jo super godt! Mener jeg i hvert fald. Men jeg mener også, at ens bryststørrelse og hvordan det klæder én hænger rigtig meget sammen med hvordan man ellers er bygget. Jeg er ret petit sådan generelt, og derfor er jeg overbevist om, at det ville se helt forkert ud, hvis jeg var udstyret med to bryster à la meloner. 

Push-up BH'er har jeg aldrig været så stor fan af. Jeg føler på en måde, at man snyder andre (og sig selv). Det virker bare ikke fair.. Agtigt. I kan nok godt læse jer til, at jeg alligevel er lidt usikker her. For jeg ejer selv nogle push-up BH'er, som jeg er ganske glad for. Men jeg vil selv mene (alt er jo en individuel mening) at de slet ikke er så slemme som andet man kan få. Jeg er før stødt ind i nogle BH'er fuldt stoppet til med puder - jeg mener, hvor er der overhovedet plads til brystet!? Jeg kender også nogle, som går med sådan nogle BH'er, og de bliver urealistisk store og passer slet ikke til deres størrelse. Det føler jeg altså virkelig er snyd og bedrag. Ja, jeg kalder de BH'er/bryster for 'bomber', for ej.. Ej, jeg kan altså bare ikke tage dem. Måske jeg skifter mening en dag, men det er nok ikke foreløbigt.. 

Hvad er jeres holdning til bryster og BH'er?

22 kommentarer:

 1. Bryster utroligt flotte ligegyldig størrelse. det lyder egentligt ret lesbisk det der, men fuck det, hvem synes ikke bryster er flotte? Jeg vil ærligt sige, at jeg deler holdning med dig på alle punkterne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg ikke lyder lesbisk. Puuh, jeg synes virkelig ikke, at det er alle bryster, der er flotte! Det må jeg sige :-)

   Slet
 2. Så længe man vel selv er tilfreds med sit udseende, så er det vel det vigtigste. Så skal man bare selv vurdere om man selv helst ser sig selv med store eller små bryster :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Men er éns bryster ikke også en del af éns udseende?

   Slet
 3. Så kommer der endelig en fyr på banen ;)

  Jeg synes personligt bedst om bryster i den mindre ende.. Jeg synes sagtens bryster kan blive alt for store, og specielt sådan en som Pamela Anderson, som du selv nævner, har alt for store bryster, efter min mening.

  Og ved ikke lige helt hvad min holdning er til bryster og bh'er.. Men dog kan jeg give dig ret i at der ikke skal være for meget fyld i bh'en..

  /Stefan

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, Stefan! :-D

   Jamen, det er jo sød musik i mine ører! Det er i hvert fald rart at høre, at ikke alle kun er til store bryster.

   Dejligt med noget enighed, tak for at dele din mening! :-)

   Slet
  2. Jamen det var da så lidt, skulle det være en anden gang :)

   Og bare for at komme med et eksempel eller to, fra billedet du har sat ind, så synes jeg fx at hende som sidder med armene om benene (nr. 1 fra venstre, 2 fra oven), eller hende med det slørede ansigt lige ved siden af (2 fra venstre, 2 fra oven), eller hende lige oven (3 fra venstre, 1 fra oven) har de pæneste / mere rigtige størrelse, efter hvad jeg personligt synes om altså..

   /Stefan

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  4. Stefan, det sidste spørgsmål var lidt upassende

   Slet
  5. Det ved jeg godt det var..

   Bedre ? ;)

   Slet
  6. Nåede lige at se dit spørgsmål også, som jeg da gerne vil svare ganske simpelt på: Der må jeg sgu indrømme, at der er jeg nok lidt for hvad skal vi sige.. blufærdig ;-)

   Slet
  7. Bare i orden, det skal der selvfølgelig også være plads til :)

   Slet
 4. Her er en vaskeægte mand, som gerne vil sige en ting eller tretten om bryster og babelutter.

  Silikone er temmeligt nice, hvis du skal fuge rundt om vinduer eller taber din mobil hver evigt eneste gang du tager den op ad lommen, men lad lige vær' med at pumpe det ind i jeres meloner eller hvad for'n et sæt frugter I bærer smukt rundt på. Bryster er, generelt set, temmelig fucking nice - det gider jeg ikke ligge skjul på. Der er dog forskel på nogen naturlige, velformede og dejlige puder, og så resultatet af et komplet idiotisk skift i skønhedsidealer.

  Det er lidt ligesom tomater. Jeg elsker at sætte tænderne i en god, saftig rød steak, specielt med et fine par tomater til. Der findes dog to slags tomater; Der er dem jeg har i min altankasse, som jeg selv passer og plejer, og så er der dem man køber i supermarkedet, som er lavet komplet upersonligt og samlebåndsproduceret. De hjemmegroede, ægte tomater, de smager godt - der er intet som at få sådan et saftigt par i munden eller hænderne. Dem fra supermarkedet er derimod smagsløse, ucharmerende perfekt formede og det gør til tider decideret ondt at kigge på dem.
  Uanset hvad, så er selv de dårligste af førstnævnte, de ÆGTE tomater, bedre end de bedste af dem man kan købe - uanset om de så må være formet forskelligt, ligne pærer, være skrigende røde eller mælkehvide; De er bare en klasse over de andre.
  Jeg tror ikke, at det er alt for svært at fatte symbolikken her, kære kvinder. Der er intet der skriger lavt selvværd, som silikonebryster, der nærmest sætter en bølge af tanker igang inde bag mit ujævne kranie; "Hvis du ikke kan elske dig selv, som du er, hvorfor fanden skal jeg så?". Der er, i sidste ende, ikke noget mere attraktivt end et flot smil, og nøj, hvor kan sådan et sæt sakkarin-belagte tænder smelte alle mine vitale organer, uanset om det måtte være en varm sommer eller sjappet vinter.


  Og ja, cherry-tomater er også helt vildt fantastiske - bare de er hjemmefra muttis have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke et fint, beskrivende eksempel! Det må jeg give dig!

   Slet
 5. Jeg kan ikke være mere enig med dig Sofie!

  http://www.youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Jeg er også nogenlunde enige! Synes også mange bryster kan være grimme - og det er både de store og små af slagsen, der kan være det! Synes personligt, at enorme bryster kan være hæslige, men jeg er tilgengæld også skræmt ved tanken om at have en komplet flad barm.
  Dertil vil jeg tilføje, at jeg ikke selv er udstyret med særlig store bryster. Jeg går dog ind for push-up! Selvfølgelig ikke helt overdrevet, som du selv siger, men en push-up, der fremhæver brysterne lidt (hvis de har brug for det) synes jeg er flot :-) Og det er skam ikke fordi jeg ikke anerkender, hvordan jeg naturligt ser ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig! Mht push-up, så synes jeg også det er okay, hvis det bare fremhæver lidt (hvis de har brug for det, ja) :-)

   Slet
 7. Bryster er flotte. Kesslers er grimme, men hun elsker dem, og det pisser ikke mig af.
  Push-ups er nice, men de er skide ubehagelige at have på.
  jeg ville ønske det mere normalt at have bare bryster på stranden.
  mit ene bryst er større end det andet, og det pisser mig ikke af.
  Det vigtigste er at man har brystvorter, dem skal du bruge når du skal amme en dag.
  Sofie, du ligner en mulluard, og dine bryster passer lige til dig, du skal ikke være ked af din krop :) den er flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det også sådan, at så længe Linse selv er glad for sine bryster, så er det helt i orden! Jeg forstår bare ikke, hvad der er tiltrækkende ved det/dem. Delvist enig!
   Åh, jeg ved nu ikke om jeg skal have børn, puhaa
   Haha, hvor er du sød! (Jeg googlede lige 'mulluard'...........) Takker :)

   Slet
  2. hahah! nu måtte jeg også google mulluard! du ligner altså ikke en højtaler, så lad mig lige bruge ord der ikke er babysproget; du ligner en milliard!

   Slet
  3. Jamen jo tak så! Det giver lidt mere mening :-P

   Slet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!