2. maj 2012

SONY ERICSSON C905 VS IPHONEKære læsere, mød min slidte klods af en mobil! Ja, det er så min skønne mobil - en Sony Ericsson c905. Jeg er faktisk ret glad for den, og jeg har haft den længe. Siden 2009 eller tidligere endda. Jeg kan altså ikke huske det....... Men det siger jo bare noget om hvor gammel den egentlig er! Man kan også godt se på den, at den altså ikke er helt shiny og new mere - se bare dens slidte taster (har trykket 'space'/lydløs meget!!). Flappen ude i siden er også ved at falde, det er åbenbart sket i går til 1. maj, ups, og flappen i den anden side er for længst faldet af. Nogle af tasterne driller også en hel del, og det kan tage lang tid før den endelig vil reagere. 

Men med alt dette sagt, så elsker jeg dig stadig, min kære klods

Og dog.. nu skal du snart dø. For det gør du langsomt, og måske jeg bare burde hjælpe dig og gøre det brat og købe en ny mobil. Så er det her I kommer ind i billedet, læsere. Jeg har gået og leget lidt med tanken om at anskaffe mig en iPhone. Åh, ikke had mig! Det er bare.. Den er altså ret pæn... Og alle de smarte apps, og og.. åh! Jeg har faktisk altid været modstander af iPhones (alt for mainstream, mener/mente(?) jeg), men nu overvejer jeg selv ret så kraftigt at købe en..

Hvad synes I?

16 kommentarer:

 1. Har ikke særlig meget andet at sige end: Køb en iPhone. Det har jeg for nylig gjort. You're gonna L O V E it.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også alle de der smarte apps, altså! Det lokker, det lokker!

   Slet
 2. Jeg synes ærlig talt, det er spild af penge. I hvert fald, hvis man bruger 5000 kroner på den. Den går jo i stykker så let. Den flækker jo bare ved det mindste. Hvis du skulle have en, synes jeg, du skulle prøve at finde den til en mere rimlig pris :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det kan der være noget om.. Men det er vist noget med, at det bliver en brugt, hvis det er :-)

   Slet
 3. Vil også sige køb, køb, køb! Nærmest umuligt at fortryde, har næsten lige købt en selv og ELSKER den. (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide, at dem som taler for den, kun lige har fået den ;-)

   Slet
 4. Jeg er helt vildt glad for min :-) Har haft den i over et år nu og har tabt den på gulvet mange gange og frygtet at den var gået i stykker, men der er ikke sket noget med den endnu (måske er det bare mig der har været heldig, men er sgu glad for den!) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm... Se det lyder jo ganske godt! Det tages mere og mere til overvejelse!

   Slet
 5. Jeg har haft både iphone 3g, iphone 3gs og iphone4 og jeg elsker dem!
  Virkelig gør det, det bliver din bedste ven, og jeg har haft iphones i flere år,
  kunne aldrig finde på at købe andet! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, det var mange. Uuuuh, det lyder altså godt :-P

   Slet
 6. Jeg har haft min elskede IPhone i lidt over et år nu, og har flækket skærmen 2 gange! :'( Den sidste gang var der intet følelse tilbage i skærmen, så den reagerde ikke når jeg trykkede. Der måtte jeg tage en gammel Sony E i brug, og fuck det var svært og undvære den!! Nu er den så blevet lavet, og jeg passer så godt på den! KØB EN!! DU VIL I K K E FORTRYDE DET!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh øv! Jeg kan godt forestille mig, at man bliver helt afhængig og slet ikke kan vænne sig til at bruge en anden. Åh, jeg tror altså jeg må gøre det!

   Slet
 7. Hvis du (eller dine forældre) ikke gider smide op til 600 kr om måneden efter et abonnement, så køb den enten brugt eller via Apple's hjemmeside og bestil et mini-simkort. det gjorde jeg, og nu har jeg en iphone der fungerer med internet og det hele, for kun lidt over 100 kr om måneden!

  - og det at en iphone er for mainstream... hvis det er en af de eneste grunde der afholder dig fra at købe en, har jeg kun en ting at sige: du ved ikke hvor meget du kommer til at elske din iphone (mainstream eller ej) før du har en! den blir lissom din lille baby, haha

  xxx

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke lide børn, hahaha :-P ej
   Et mini-simkort.. Hmm, har jeg aldrig hørt om før - hvordan fungerer det? Min stedmor kan vist få en brugt gennem sit arbejde - har det noget at sige?

   Slet
 8. For det første ville jeg lige sige HOLD KÆFT HVOR HAR DU BARE EN FED BLOG! Skidepersonlig, sådan en som alle ønsker sig ;-)

  Med hensyn til iPhone så køb en! Hvis bare man finder det rigtige cover, kan der ikke ske noget!
  Kærlig hilsen din nye faste læser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tusind tak! Hvor er du dog sød! Nok det dejligste jeg har hørt længe - tak!
   Jamen hold øje med det indlæg, som kommer om to sek, så skal du bare se ;-)

   Velkommen til!

   Slet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!