29. maj 2012

TO BE LATE

Nu skete det igen! Skulle møde til 1. modul og havde sat mit ur til at ringe klokken 05.59 som altid. Men jeg har simpelthen være så røvtræt, at jeg bare har trykket den væk. Eller hvad? Jeg kan slet ikke huske det! Jeg vågnede i hvert fald og kiggede på min mobil, da klokken var 07.33....... Flot.. Det var et kvarter efter, at jeg faktisk skulle have været af sted. Dvs. at jeg vågnede halvanden time efter, jeg skulle. 
Så tænker man nå ja, så møder jeg da bare til andet modul. Og sætter derefter uret til at ringe klokken otte. ........eller gjorde jeg? Ejmen, hvad sker der!? Så vågnede jeg IGEN halvanden time efter jeg skulle have været oppe - altså, denne gang vågnede jeg 09.30. Har opgivet at komme i skole i dag... Lorte lort.

Sker det også for jer? Har I nogle gode råd?

8 kommentarer:

 1. Kender det godt du skulle prøve et flyvende vækkeur som når du skal op begynder at flyve rundt i dit værelse til du kommer op og fanger det eller noget lignene :))

  http://www.youtube.com/watch?v=TW-lRARx47c&feature=player_embedded = video

  http://www.gamebits.dk/shop/flying-alarm-clock-13520p.html?gclid=CPXlwtuJpbACFca-zAodLBUyWQ = hjemmeside hvor du kan købe den

  Håber det kunne hjælpe og det ville betyde meget hvis du ville følges er blevt fast læser :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg virkelig, jeg må overveje!! Tak!

   Tak, velkommen til! :-) Jeg kigger forbi din blog :-)

   Slet
 2. Jeg gør det, at hvis jeg skal op kl. 7, sætter jeg først 3 alarmer og så en til præcis kl. 7. Altså f.eks. kl. 6.00, kl. 6.25, kl. 6.45 og så kl. 7.00.
  Det er røv irriterende når man vågner, men det virker for mig :-)
  Jeg håber du finder ud af noget og at du forhåbentlig snart har læseferie, så du da nogle dage, kan få lov til at sove lige så længe du vil haha.
  Sophie

  www.touc-h.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Daamn, det må være belastende! Det kunne alligevel være, det skulle prøves. Tak! :-)

   Slet
 3. Præcis det samme skete for mig her til morgen, så kender alt for godt følelsen..
  Der er vel ikke andet for, end at lokke en selv til at gå tidligt i seng, lufte ud inden senge tid og sove i rent sengetøj. Jeg føler mig i hvert fald mere frisk.Det er bare lige det med at få det gjort. ;-)
  Lad os håbe det går dig bedre i morgen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle de ting er så gode at gøre - og elsker når det sker. Men det er bare alt for sjældent, desværre. Men tror egentlig "bare" at det er det, jeg må gøre! Jo tak :-)

   Slet
 4. Gud hvor jeg dog elsker din blog! Den er virkelig inspirerende, og det er nogle rigtig smukke billeder du tager. Jeg kender det alt for godt, altså det med at sove over sig.. Hvad siger du til at følges, du kan i hvertfald tage et kig forbi min blog. Knus Amalie
  amalieandersen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Hvor er du skøn :-)
   Jeg kigger forbi!

   Slet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!