5. aug. 2012

MY WEAK BACKSom jeg nævnte i et tidligere indlæg har jeg nogle rygproblemer. Nu vil jeg så fortælle mere uddybende omkring dette.

I 2008 begyndte jeg at gå til en kiropraktor regelmæssigt pga. nakkesmerter og tilbagevendende hovedpine. Han arbejdede med både min nakke og ryg, og jeg fik det meget bedre. Jeg er hypermobil og har lange led. De slider mod hinanden. Efter jeg havde gået til kiropraktor i nogle måneder, skulle jeg mene, fik jeg nogle øvelser med hjem, som jeg skulle lave hver anden aften eller hyppigere - det kan jeg ikke huske. Jeg har mistet øvelserne, og jeg må indrømme, at jeg ikke var den flittigste elev. 

Siden jeg stoppede hos kiropraktoren, har jeg kunne knække med nakken hver dag, altid. Jeg har en lang liste over ting jeg kan knække/ting jeg har knækket. Den er faktisk ret lang!

Men sagen er den, at nu er jeg nødt til at knække min ryg og nakke - for hvis ikke jeg gør det sætter den sig fast, og jeg får ondt. Jeg plejer at bruge min søster til at knække ryggen (nakken klarer jeg selv), men Simone er ikke altid hjemme og til rådighed. 
Jeg har arbejdet og slæbt ret meget på det seneste, og det kan helt klart mærkes. Jeg tror endda, at det startede på Roskilde Festival, hvor jeg praktisk taget sov på jorden. Det har ikke været godt for min ryg, og en morgen vågnede jeg med så meget smerte, at jeg bare lå og græd. 

Nu er jeg så begyndt hos kiropraktoren igen, og allerede efter første behandling kan man mærke en tydelig forskel! Jeg skal derhen igen i morgen og glæder mig meget til at blive knækket igennem. Jeg tror, jeg må i gang med at træne min ryg og nakke, så de kan blive stærke. Det er bestemt ikke sjovt med dårlig ryg eller nakke. Massage hjælper også lidt, men det har simpelthen sat sig så dybt, at massage kun er meget overfladisk og ikke hjælper på de rigtige problemer.

4 kommentarer:

 1. Det er så forfærdeligt, jeg har fuldstændigt det samme og det kan være en kæmpe belastning, hvis ikke man går til kiropraktor eller optræner sin ryg (eller begge). Håber du får det bedre med ryggen!
  /Sophie

  www.sophieameliemacherie.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig ikke sjovt, altså :-(
   Tak! Håber også din har det fint :)

   Slet
 2. Det lyder slet ikke godt! Altså, jo det sidste med at det bliver bedre... Jeg har det også lidt sådan. Er hypermobil og en masse ting på min krop er begyndt at knække :(. Tog du til din egen læge først, og derefter overført til en kiropraktor?

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv.. :-/ Men altså, for mig (det at den knækker, altså) det er bare godt. For så bliver det hele ligesom sat på plads. Hvis ikke jeg kan knække, så er der først noget galt!

   I 2008 gjorde jeg vist, ja. Men der hvor jeg går (Per Falkenberg) kræves der ingen henvisning fra læge, hvis det var det, du tænkte på :-)

   Slet

Jeg er super glad for, at du tager dig tid til at dele din mening. Tak!